Klinkende glazen festival

Zaterdag 12 augustus van 16:00 – 22:00 uur organiseert de Reestlandhoeve voor de tweede keer deze zomer het Klinkende Glazen Festival. Een kleinschalig wijnfestival waar livemuziek, streetfood en Reestlander wijnen samenkomen.

Er zijn verschillende activiteiten: een rondleidingen door de wijngaard, een uitgebreid muziekprogramma, heerlijke gerechten op het foodplein en een Masterclass ‘Op tijdreis door de Reestlandhoeve’*.

Masterclass: ‘Op tijdreis door de Reestlandhoeve’

Beleef de Reestlandhoeve op een hele andere manier. Wijngoed de Reestlandhoeve bestaat 20 jaar en daarom organiseren wij een unieke tijdreis door ons bedrijf met Reestlander wijnen van verschillende jaargangen. Wijnen die al jaren zijn uitverkocht worden voor deze proeverij uit de privécollectie van de familie Huisman gehaald om opnieuw te laten proeven. Tickets voor de Masterclass kun je via [deze link] aankopen.

Tickets

Een dag ticket bedraagt € 12,- per volwassene, kinderen € 5,-. Daar bovenop betaal je € 3,- voor een herbruikbaar statiegeldglas**. Het is ook mogelijk om een ticket aan de deur te kopen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: De Reestlandhoeve, klinkende glazen festival

Klinkende vragen festival

Gerelateerde berichten