Kerstspel van de Baalderborg op de lokale omroep

Een Magisch Moment van Samenzijn! Dit jaar brengt de Baalderborg Groep het betoverende kerstspel naar uw huiskamer via Omroep NOOS, Vechtdal TV en Delta TV. Een hartverwarmend schouwspel dat de geest van kerst tot leven brengt!

Wanneer?

Zondag 24 december om 15.00 uur
Eerste kerstdag 25 december om 15.00 uur

Waar?

Op uw vertrouwde Omroep NOOS Kabelkrant kanaal.

Wat kunt u verwachten?

Dompel uzelf onder in de feestelijke sfeer van het kerstspel, opgenomen in de evenementenhal Hardenberg. Dit jaar is het spel een bijzondere ervaring voor cliënten en medewerkers van de Baalderborg Groep. Voor velen van hen is dit evenement het hoogtepunt van het jaar.

Achter de schermen

Ontdek de passie en toewijding waarmee dit kerstspel is opgevoerd. De afgelopen week hebben deelnemers hun talenten laten stralen in de evenementenhal, en het resultaat belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Vier de Magie van Kerst

Nodig uw vrienden, familie en buren uit om samen te genieten van dit kerstspektakel. Het is een viering van saamhorigheid en vreugde die iedereen in de kerststemming zal brengen.

Mis dit bijzondere moment niet! Zorg dat u op tijd klaarzit voor de uitzending op zondag 24 december om 15.00 uur en op eerste kerstdag om 15.00 uur op Omroep NOOS.

Ook op andere zenders

Mocht u omroep NOOS niet kunnen ontvangen maar in een ander uitzendgebied woont, dan is het kerstspel ook te zien op:

  • Delta TV: Eerste Kerstdag 14.00, 16.00 en 20.00 uur
  • Vechtdal tv Eerste en Tweede Kerstdag om 12.00 en 17.00 uur

Wij wensen u alvast een schitterende kerst vol warmte, liefde en magie!

Over de Baalderborg groep

De Baalderborg groep is er er voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met ontwikkelingsproblemen en ouderen met een intensieve ondersteuningsvraag.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, omroep NOOS
Foto’s: Baalderborg groep

Gerelateerde berichten