Succesvolle Oldtimer Brommer en Onderdelen Beurs georganiseerd door Brommerclub “T Oale Kreng”

Op 23 december vond in de manage de Vjenneruiters in Vriezenveen een beurs plaats voor liefhebbers van oldtimer brommers en onderdelen. De organisatie lag in handen van de enthousiaste brommerclub “T Oale Kreng”. Hoewel onze verslaggever de beurs later op de dag bezocht en de drukte minder werd, was de tevredenheid van de standhouders nog zichtbaar. Met een totaal van 1200 bezoekers was het een dag vol gezelligheid, passie voor brommers en bijzondere vondsten.

Gijs Vos, de bevlogen voorzitter van “T Oale Kreng“, deelde zijn enthousiasme over de club en het evenement. Het hoofddoel van de beurs was niet alleen het samenbrengen van gelijkgestemde brommerliefhebbers, maar ook het vergaren van financiële middelen. Deze middelen zullen worden ingezet om jaarlijks 10 tot 12 tourritten te organiseren, waar gemiddeld 100 tot 125 deelnemers aan deelnemen.

Jubileum

Met het jubileum van de club in 2025, die dan 30 jaar bestaat, wordt met trots teruggekeken op de rijke geschiedenis en het gemeenschapsgevoel dat de club kenmerkt.

Uitdagingen

Echter, Gijs benadrukte ook de uitdagingen waarmee de brommerclub momenteel geconfronteerd wordt. Het aantal standhouders was dit jaar iets lager dan gebruikelijk, mede door het afnemen van de oude garde en het beperkte aantal jonge aanmeldingen. Desondanks blijft de club hoopvol en is vastbesloten om het karakter van de beurs te behouden.

Met 425 leden die jaarlijks 25 euro contributie betalen en vier keer per jaar het clubblad ontvangen, vormt de club een hechte gemeenschap.

Basis voor de toekomst

Na afloop van de beurs kijkt Gijs Vos tevreden terug op het evenement. De positieve energie, de geboekte financiële vooruitgang en de blijvende passie van de leden geven de brommerclub een solide basis voor de toekomst.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten