Kampeerdorp Zandstuve is vernieuwd

Kampeerdorp de Zandstuve opent het nieuwe seizoen in stijl. Compleet met een nieuw gebouw dat de afgelopen tijd met veel zorg is gebouwd en ingericht.

Parkmanager Jos Warringa is trots op het resultaat en laat het graag aan iedereen zien. Kampeerdorp de Zandstuve is vernieuwd. Kampeerdorp de Zandstuve is een 5-sterren kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen aan de Grote Beltenweg 3 in Rheeze, in de bosrijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk!

 

Nieuw gebouw

De afgelopen tijd is er behoorlijk wat verbeterd op het park. Er is een compleet nieuw gebouw neergezet. Het gebouw herbergt een brasserie en loungebar. De Loungebar heet Stoov en is het hele jaar door geopend voor gasten en bezoekers. Het interieur van de brasserie/loungebar is ontworpen door EVE interieuradvies uit Daarle. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het meubilair tot de verlichting en de decoratie. Het interieur ademt een warme en gezellige sfeer uit, zodat de gasten zich welkom en op hun gemak voelen.

 

Nooit meer verdwalen

Het gebouw is niet het enige dat vernieuwd is op Zandstuve. Ook de slagboom en receptie zijn verplaatst. En dankzij moderne technologieën zoals kentekenherkenning en gps, is verdwalen op het park vrijwel niet meer mogelijk. De slagboom gaat automatisch open en je wordt naar je plek geleid. Ook het zwembad is vernieuwd en de supermarkt is naar een andere locatie op het park verhuisd.

 

Seizoenstart

Het kampeerseizoen is weer geopend. Dus vrijdag 31 maart konden gasten ook weer terecht op de Zandstuve. In het laagseizoen zal 40% van het park bezet zijn. Tijdens het hoogseizoen, in de zomer is het hele park vol. Het park beschikt over 100 verhuurobjecten en 250 plaatsen voor een kampeermiddel. Bij Zandstuve zijn er geen seizoenplaatsen. Ook wordt er niet meer gewerkt met vaste in- en uitcheckdagen. Iedereen kan komen en vertrekken op dagen dat het hem of haar uitkomt.

Kortom, Zandstuve heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Het park is klaar om gasten te verwelkomen voor een heerlijke vakantie of een gezellig diner in het nieuwe restaurant.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten