Kabouterwoud geopend bij De Koppel

Bij De Koppel in Hardenberg is donderdag 14 april het Kabouterwoud geopend. Een bos, waarin kabouters zich schuilhouden en kinderen de kabouters kunnen zoeken. Ook kunnen de kleintjes thee met ze gaan drinken, een boekje voorlezen of ze met het kruiwagentje helpen in het bos.  

Er was bij de opening van het Kabouterwoud een aantal ‘echte’ kabouters aanwezig en het creatieve team, dat voor de inrichting had gezorgd. In De Koppel hadden de kabouters al een plek om te leven, maar nu is er ook een plek buiten waar de kabouters in alle rust kunnen wonen. Een team van creatieve personen had gedurende de corona-periode flink de handen uit de mouwen gestoken. Elkaar inspirerend, ontstonden er de prachtigste dingen. In het Kabouterwoud zijn huisjes te vinden, touwladdertjes, bruggetjes, maar ook een muziekkoepel en een kabouterschool. Er hangt ergens in een boom zelfs een parachute met een gestrande kabouter.

Voor de kleintjes is bij De Koppel een bolderkar beschikbaar. Hierin zitten allerlei spulletjes om in het Kabouterwoud mee te spelen. Uiteraard zitten hier kabouters in! In allerlei vormen en maten. Maar je kunt ook thee met ze gaan drinken, een boekje voorlezen of ze met het kruiwagentje helpen in het bos. Binnenkort komt hier een speurtochtje bij. Wil je het Kabouterwoud bezoeken, vraag dan aan een van de Koppelmedewerkers hoe je daar kunt komen. Omdat kabouters van nature wat schuw zijn, wordt de locatie namelijk niet zomaar prijsgegeven! Het Kabouterwoud is tot stand gekomen met medewerking van Decomar Reclame. Zij hebben het stukje grond beschikbaar gesteld.

 

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar De Koppel 0523 27 33 88 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar info@dekoppel.com.

Gerelateerde artikelen