Houthandel Van Deuveren gaat verhuizen

Houtliefhebbers opgelet! Houthandel Van Deuveren uit Dedemsvaart gaat na 20 jaar aan de Wisseling gevestigd te zijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Nog voor het einde van dit jaar zal de houtboer verhuisd zijn naar zijn nieuwe locatie in Dedemsvaart.

Van Deuveren is al 20 jaar een houthandel voor de particulier, zzp’er en (bouw)bedrijven. Vuren hout, douglas hout, plaatmaterialen, tuinhout, schuttingmateriaal, isolatie materialen, niks is te gek. Echter was het na 20 jaar tijd om te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie.

De houtboer gaat zich vestigen op het industrieterrein van Dedemsvaart aan de Galileïstraat 29. De nieuwe locatie bevind zich tussen autobedrijf De Ruiter en caravandealer Strijker Caravans & Campers. Het aangrenzende pand was van Ferlin Plastic Automation. In dit pand zal een uitgebreidere assortiment komen en een ruimte keuze in ijzerwaren.

 

Verhuiswerkzaamheden begonnen

De eerste verhuiswerkzaamheden zijn in week 40, dus in begin oktober al begonnen. Zo zijn er al verschillende artikelen overgebracht en worden de stellingen ingericht. Hierdoor kon er al enige hinder ontstaan bij het leveren van bestellingen. Vanaf maandag 31 oktober zal de locatie aan de Wisseling sluiten. Als alles volgend planning verloopt zal de nieuwe locatie op maandag 14 november openen.

 

Niet alleen Van Deuveren gaat in november verhuizen. Ook Bouwcenter Concordia gaat op 7 november verhuizen van de Langewijk naar hun vernieuwde locatie aan de Celsiusstraat, 2 kilometer verder van de oude locatie.

Tekst: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten