Historische Vereniging Hardenberg Tijdreizen

Een Tijdreis is een interessante excursie (per bus), over een bepaald onderwerp. Dit jaar is het thema “ENERGIE”. De reis voert langs bijzondere locaties in de gemeente Hardenberg.

De Tijdreiziger krijgt daarbij van alles te zien en te horen: mooie verhalen uit het verleden. Maar óók zaken uit de huidige tijd. Èn er wordt bewust óók naar de toekomst gekeken: Wat doen we met de ervaringen uit het verleden?

Onderweg wordt op 2 plaatsen een korte excursie gehouden. De eerste halteplaats is het Veenmuseum in Westerhaar, waar ook een ritje met de Veentrein gemaakt wordt. Ook wordt hier op koffie/thee met krentewegge getrakteerd! Op onze website lees je alles over de reis en kun je plek reserveren en kaartjes kopen. Er zijn voor dit seizoen 6 Tijdreizen Energie gepland. Onderaan deze mail vind je alvast wat praktische info.

Ga naar: www.tijdreis-hardenberg.nl

Energie is momenteel één van de belangrijkste maatschappelijke thema’s. Ook is het gewoon leuk om met je eigen groep vrijwilligers op Tijdreis te gaan, als “bedankje” voor de inzet bijvoorbeeld. En o ja, als je een Tijdreis Energie “op maat” wilt voor je eigen groep of organisatie? Dat kan ook!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Omroep NOOS

affiche Tijdreis 2024

Gerelateerde berichten