Halloween spooktochten in Sibculo zeer geslaagd

Alle kinderen uit Sibculo en Kloosterhaar konden zaterdagavond lekker griezelen tijdens de twee Halloween-spooktochten rond de Spartelvijver in Sibculo.

Het team van Si-Joe heeft met medewerking van zo’n 35 man, alles uit de kast gehaald om de kinderen echt te laten griezelen. De opkomst was boven verwachting hoog, mede gezien de matige weersomstandigheden. Ruim 250 mensen wandelden de route en waren enthousiast bij terugkomst. Voor Si-Joe een goede reden om het volgende jaar weer beter, groter en mooier te organiseren.

Er is zaterdag gestart in twee groepen. De jongsten mochten een klein lampje kopen, zodat het rondlopen in het griezelige bos toch ietsje minder eng was. Onderweg werden zij opgeschrikt door allerlei eng opgemaakte teamleden van Si-Joe.

De tweede groep moest het zonder lampjes doen en in het donker de route rond de vijver lopen. Voor hen was alles uit de kast gehaald om het zo spannend mogelijk te maken. Onderweg werden zij dan op ook op de meest enge creaties getrakteerd, zoals enge clowns, doodskisten met zombies, heksen, geraamtes, alles wat maar bloederig en eng is. De kinderen hebben ontzettend genoten van de spooktocht.

Gerelateerde artikelen