Muziekvereniging Juliana in concert

Muziekvereniging Juliana houdt vrijdag 5 en zaterdag 6 november weer haar jaarlijkse jeugd- en najaarsconcert in ’t Muziekgebouw in Den Ham.

De jeugd van Juliana is te zien op de vrijdagavond. Tijdens deze avond zal de AMV, slagwerkgroep, majorettes, B- en C-orkest optreden. De jongste leden van Juliana laten het publiek graag zien en horen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Het Jeugdconcert in ’t Muziekgebouw begint vrijdag 5 november om 18.30 uur. Om toegang te krijgen tot ’t Muziekgebouw, moet u in het bezit zijn van een gratis entree ticket en een coronatoegangsbewijs.

Zaterdagavond 6 november neemt het A-orkest, de malletband en de majorettes van Juliana u mee in een gevarieerd programma waarbij verschillende muziek- en dansstijlen aan bod komen. Kortom, een avond om niet te missen. Het najaarsconcert is ook in ’t Muziekgebouw en begint om 20.00 uur . Voor dit concert moet u ook in het bezit zijn van een entreeticket en een coronatoegangsbewijs.

Tickets voor dit najaarsconcert zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Kuiper en Kaptein en The Readshop. Tot en met 12 jaar is de toegang gratis.

Gerelateerde artikelen