Geertman en Hakkers winnaars viscompetitie

Stef Geertman en Henk Hakkers hebben zaterdag 19 november de derde wedstrijd van de wintercompetitie B & O – De Dobber gewonnen. Er werd wederom gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim.

B & O Bergentheim en De Dobber uit Hardenberg organiseren samen de wintercompetitie. Ook zaterdag 19 november was er weer een viswedstrijd. De loting was op het Turfstekersplein in De Krim. Het was ’s morgens bij de loting steenkoud, zodat de vissers zich afvroegen of de vis wel zou meewerken. Ook qua temperatuur is het niet fijn vissen, maar toen de zon er eenmaal bij kwam was het voor de vissers nog best te doen. Ook wist iedereen nog wel een visje te vangen.

Dat niet iedereen evenveel vis vangt is uiteraard logisch. En in tegenstelling tot vorige week, werd nu in het A-vak de meeste vis gevangen. Het is gezien deze uitslag dan ook de vraag of het aan de visstek ligt, of aan de kwaliteiten van de visser zelf.

 

A-vak

Winnaar van het A-vak was Stef Geertman met een vangst van 14 vissen met een gewicht van 5.700 gr. Goede tweede was zijn vader Jan Geertman met een vangst van 13 vissen met een gewicht van 3.080 gr. De derde plaats was voor Ard Los die 10 vissen wist te vangen met een gewicht van 2.920 gr.

 

B-vak

Henk Hakkers wist het B-vak te winnen met een vangst van 8 vissen met een gewicht van 2.860 gr. Goede tweede werd M. Ligtenberg die 9 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.240 gr. Derde was B.J spijkers met een vangst van 6 vissen met een gewicht van 780 gr.

Zaterdag 26 november wordt er opnieuw op dezelfde locatie in De Krim gevist.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

 

Gerelateerde artikelen