Beursvloer 2024: Ondernemen met gesloten beurs

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de Beursvloer op woensdag 7 februari in Dedemsvaart. De Stuw, gemeente Hardenberg en de Hardenbergse Uitdaging organiseren deze 7e editie van de maatschappelijke beursvloer. “Een echte win-win voor beide partijen”, aldus één van de organisatoren Henny Zomer. “De mooie matches leveren elke keer weer blije gezichten op bij vrager en gever.”

Op de beursvloer worden bedrijven die graag iets willen betekenen voor de samenleving gekoppeld aan verenigingen of stichtingen met een hulpvraag. Dit kan gaan om expertise, materialen, faciliteiten of mankracht. De vereniging of stichting levert op haar beurt een creatieve, ludiek of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een match waar beide partijen baat bij hebben.

Zevende editie

Deze zevende editie is op 7 februari 2024 in het Vechtdal College Dedemsvaart, van 18.00 – 21.00 uur. Aanmelden via www.beursvloer-hardenberg.nl

Programma

De Hardenbergse Beursvloer 2024 begint op 7 februari met een diner etentje, waar de eerste contacten al kunnen worden gelegd. Als de gong klinkt, gaat de Beursvloer 2024 van start. De deelnemers hebben een uur de tijd om hun match te realiseren. In een ongedwongen sfeer worden de matches gerealiseerd. Dit wordt door de notaris en accountant nog eens bekrachtigt.

Beproefd concept

De Beursvloer is een evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. “De voorgaande edities zijn zeer succesvol verlopen”, aldus Henny Zomer. “Er werden elke keer weer in korte tijd veel maatschappelijke vragen opgelost en daarmee leuke matches gemaakt. Veel verbindingen tussen het bedrijfsleven en verenigingsleven die tot stand komen, zijn vaak verbindingen voor het leven.” Afgelopen jaren werden al honderden matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van duizenden euro’s.

Aanmelden

Verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties en bedrijven uit de hele gemeente Hardenberg kunnen zich opgeven en deelnemen. Deelname is gratis. Voor meer informatie en opgave: www.beursvloer-hardenberg.nl


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Beursvloer Hardenberg

Gerelateerde berichten