Feest bij ODC de Elzenhoek in Ommen

Orthopedagogisch Dagcentrum de Elzenhoek in Ommen, onderdeel van de Baalderborg Groep, bestaat 50 jaar! Daarom was er een feestdag voor de kinderen georganiseerd.

Op vrijdag 12 mei hebben de kinderen meegedaan met de voorstelling van De Lachende Zon, het theater van de zintuigen. Buiten konden ze genieten van een heus brandweer springkussen en in de belevingstuin werden onder het genot van zang en dans poffertjes gegeten bij de foodtruck van Dirk Poffers.

Tot slot konden alle kinderen mee met een huifkarrit, aangeboden door de Vrienden van de Baalderborg Groep. De dag werd afgesloten met een BBQ voor kinderen en medewerkers.

Zowel de kinderen als de medewerkers hebben enorm genoten van alle festiviteiten.

Over ODC de Elzenhoek

Het ODC is een onderdeel binnen de divisie Kind, Jeugd & Gezin van de Baalderborg Groep, waar multidisciplinaire behandeling en begeleiding wordt geboden aan kinderen. Er zijn twaalf dagbehandelgroepen verdeeld over drie verschillende doelgroepen. Namelijk, school voorbereidend, belevingsgericht & structuurbiedend.

Ook vindt er regelmatig observatie en diagnostiek plaats. En worden adviezen gegeven aan ouders die vragen hebben rondom de ontwikkeling of gedrag van hun kind (regionale onderzoeksgroep, voorheen IVH).

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Baalderborg Groep

Gerelateerde berichten