Faillissement van Dopmeijer Eiken Tafels BV

De rechtbank Almelo heeft Dopmeijer Eiken Tafels B.V. failliet verklaard. Dopmeijer Eiken Tafels B.V. is een gespecialiseerd meubelbedrijf dat meer dan 40 jaar “met grote passie kwalitatief hoogstaande tafels op maat maakt”.

Het Nederlandse bedrijf, gevestigd in het Overijsselse Gramsbergen, legde de focus op het creëren van unieke tafels, passend in iedere woonstijl. Met haar jarenlange expertise en het inzetten van zowel traditionele als moderne technieken, streefde het altijd naar duurzame en tijdloze ontwerpen.

Uniek

Elke tafel is uniek, niet alleen doordat het een natuurproduct is maar ook doordat elke tafel samengesteld kon worden naar alle wensen die de klant zou hebben. Van een net tafelblad tot extra rustiek, van een houten tot een metalen onderstel, alles was mogelijk. Het eikenhout dat werd gebruikt heeft het PEFC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland en Frankrijk. Dopmeijer Eiken Tafels heeft een grote fabriekshal van 3000 vierkante meter die vol staat met inventaris. Houtbewerkingsmachines, handgereedschap, grote stapels eikenhout, tafelbladen en nog veel meer is aangeboden op deze veiling. Dit zal allemaal online ter veiling worden aangeboden op Onlineveilingmeester.nl.

Op de veiling

Deze online veiling bestaat uit onder andere een groot scala aan houtbewerkingsmachines en onafgewerkt hout. Dit is samen goed voor zo’n 280 kavels. Voor deze veiling is een kijkmoment gepland, namelijk op donderdag 22 februari aan De Steenmaat 10, 7783DE in Gramsbergen. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 13:00 en 15:00 uur. De veiling zal sluiten op dezelfde dag, vanaf 19:30 uur.

Bieden

Bieden is mogelijk na gratis registratie en kan al vanaf 10 euro. De gehele kavellijst en meer informatie over de veiling is vindbaar via deze link: https://onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/6427/kavels


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten