Bruchterveld rockt met drie bands in buurthuis “De Heujmansbelt”

Zaterdag 17 februari 2024 was het buurthuis “De Heujmansbelt” in Bruchterveld het decor voor een avond vol livemuziek. Drie bands, Ol’Deezer, Gasoline Station en IcedDice, wisten het publiek met hun energieke shows goed te boeien.

Gasoline Station trapte de avond af met een stevige rockset. De band, met een passie voor klassieke rock, bracht covers van bekende bands als AC/DC, Guns N’ Roses en Metallica. Het publiek ging uit zijn dak en de sfeer zat er al snel in.

Ol’Deezer nam het stokje over met een mix van rock en blues. De band, bestaande uit ervaren muzikanten, bracht een gevarieerd repertoire met nummers van bekende artiesten en eigen werk. Het publiek genoot zichtbaar van de aanstekelijke muziek en de nieuwe drummer begeleide de band alsof hij er al jaren bij zat.

IcedDice sloot de avond af met een eigenzinnige stijl en sound. De band bracht een mix van rock, metal en funk. Het publiek kreeg regelmatig een microfoon aangereikt om een stukje mee te zingen.

De avond was een groot succes. De bands waren in topvorm, het geluid en licht waren fantastisch (verzorgd door Bandzz) en er waren meer dan 225 bezoekers. De sfeer was gemoedelijk en het publiek genoot zichtbaar van de muziek en het bier wat rijkelijk vloeide. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten