Evenementenhal zorgt voor muziekprogramma

Het muziekprogramma van Ballonfestival Hardenberg blijft in handen van Evenementenhal Hardenberg. Samenwerking met Stichting Ballonfestival Hardenberg verlengd met 4 jaar, tot 2026.

De samenwerking tussen Evenementenhal Hardenberg en Stichting Ballonfestival Hardenberg is met vier jaar verlengd. Dat betekent dat Evenementenhal Hardenberg in ieder geval tot en met 2026 verantwoordelijk blijft voor het muziekprogramma. Het gaat om het programma in de grote feesttent tijdens het Ter Steege Ballonfestival in Hardenberg.

“Het Ballonfestival in Hardenberg is een fantastisch evenement waar we samen met heel Hardenberg trots op zijn”, zegt voorzitter Arend Hofsink van de stichting Ballonfestival Hardenberg. “Wij zijn erg blij dat we ook de komende jaren een fantastisch muziekprogramma mogen en gaan organiseren”, zegt Linda de Boer namens Evenementenhal Hardenberg.


v.l.n.r.: Thomas Brunink (Brunink Drakenbootrace)
Linda de Boer (Evenementenhal Hardenberg)
Arend Hofsink (Stichting Ballonfestival Hardenberg)

 

 

Begrip in de regio

Al meer dan 30 jaar is het Ballonfestival in Hardenberg een begrip in de regio. De organisatie van de ballonvaarten is in handen van Stichting Ballonfestival Hardenberg. Het randprogramma rondom deze evenementen wordt georganiseerd door Evenementenhal Hardenberg.

Arend Hofsink: “Samen met de Brunink Drakenbootrace zijn we enorm tevreden over hoe Evenementenhal de laatste jaren met ons heeft samengewerkt. Dit heeft ook de basis gelegd om met vertrouwen weer voor vier jaar te verlengen.”

Linda de Boer: “Wij dragen het Ballonfestival in Hardenberg al jarenlang een warm hart toe. Het is een uniek evenement voor jong en oud en laat Hardenberg van z’n mooiste kant zien. Het is en blijft elk jaar een fantastisch gezicht dat tientallen ballonnen het Hardenbergse luchtruim kleur geven.”

 

Randprogramma

Het randprogramma is onlosmakelijk verbonden aan het Ballonfestival in Hardenberg. Dit programma bestaat onder meer uit muziekavonden in de grote feesttent op donderdag, vrijdag en zaterdag. En niet te vergeten het speciale feest op de zaterdagmiddag. Inmiddels zijn er plannen om het randprogramma mogelijk verder uit te breiden.

“Dat klopt, maar daar kunnen we nu nog niet meer over zeggen”, zegt De Boer namens Evenementenhal Hardenberg. “In de komende weken gaan we kijken of dat voor dit jaar ook al mogelijk is. Wij zijn nu vooral erg blij en dankbaar dat de organisatie ons het vertrouwen weer heeft gegeven om het randprogramma te organiseren. Het is voor ons als Evenementenhal altijd een feest om dit te mogen organiseren voor de stad en haar inwoners. We kunnen dan ook niet wachten tot het weer juni is”, besluit De Boer.

 

Ter Steege Ballonfestival Hardenberg

De komende editie van het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg is van donderdag 22 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023. Zoals ieder jaar is het festival op het evenemententerrein op de uiterwaarden van de Vecht. Elke dag, als de weersomstandigheden het toelaten, zullen zo’n 30 nationaal en internationaal gekleurde ballonnen opstijgen. Het muziekprogramma in de grote feesttent wordt nog in het voorjaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.ballonfestival-hardenberg.nl.

 

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep  NOOS
Bron: Evenementenhal Hardenberg

Gerelateerde berichten