Eerste editie StoeteRock een groot succes

Op het braakliggende terrein waar vroeger de NOH Bakkerij in Bergentheim stond, had zaterdag de eerste editie van StoeteRock plaats.

 

Het was een prachtige lenteavond toen de vrienden uit Bergentheim hun droom zaterdag tot werkelijkheid brachten. Op het braakliggende terrein waar vroeger de NOH Bakkerij stond, kwamen mensen samen om te genieten van stevige rockmuziek en goed gezelschap. De geur van versgebakken brood is al langere tijd verdwenen, maar de sfeer was opperbest.

Het festival begon met de krachtige klanken van Buncker, die het publiek meteen meesleepte in hun muziek. De zon zakte langzaam onder de horizon terwijl Four of a Kind hun covers van bekende rocknummers ten gehore brachten. De menigte was al snel in de feeststemming. Echter  het was White Child, die de avond voor het publiek tot een onvergetelijke belevenis maakte. Na jaren van afwezigheid was hun comeback een waar hoogtepunt van de avond. De oude rotten in het vak speelden alsof ze nooit waren weggeweest.

 

De vrienden keken als organisatoren trots toe hoe hun idee tot leven kwam. Het terrein dat ooit gebruikt werd voor het bakken van brood, was nu gevuld met de energie van de rockmuziek en de feestelijke sfeer. Het was de perfecte plek om samen te komen, te genieten van goede muziek en nieuwe herinneringen te maken.

Dit is slechts het begin van hun avontuur. De eerste editie van StoeteRock was een groot succes en geruchten gaan dat er waarschijnlijk nog meer gaan volgen.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten