Inloopspreekuur reizen met OV in Hardenberg

Speciaal voor senioren die willen reizen met het openbaar vervoer zijn er maandelijks gratis inloopspreekuren en informatiebijeenkomsten.

Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis Hardenberg? OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe u kunt reizen! De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto naar het ziekenhuis te gaan. Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis Hardenberg.

 

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs geven tijdens het in loopspreekuur meer informatie over het reizen met bus en trein. Met de hulp van deze ervaringsdeskundigen blijkt het reizen vaak gemakkelijker dan gedacht. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft bent u van harte welkom op het inloopspreekuur.

 

Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg.  Vragen over het reizen met bus of trein zoals: ‘Hoe vraag ik een ov-chipkaart aan? Welk abonnement past het best bij mij?’ worden door hen toegelicht. Elke maand vindt dit speciale inloopspreekuur plaats.

 

Wanneer:    Dinsdag 2 mei 2023
Hoe laat:      10.00-11.30 uur
Waar:
            Buurtkamer Centrum,
Burgemeester Bramerstraat 92, Hardenberg

 

Telefonisch spreekuur

Ook telefonisch contact met een OV-ambassadeur is mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden.  Zij zijn bereikbaar op nummer: 038 – 303 70 10.

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

 

Contactinformatie                              
OV-ambassadeurs
p/a YMCA (uitvoerder project)
Peterskampweg 12
8031 LK Zwolle
tel. 038-454 01 30


  Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten