Dit was de Avond4Daagse Dedemsvaart Live

Het was dinsdag 6 juni 2023 tot en met vrijdag 9 juni 2023 weer groot feest in Dedemsvaart tijdens de Avond4Daagse Live. Om niks te missen van dit wandelfestijn was Omroep NOOS live aanwezig. De hele week was alles te volgen via de radio, kabelkrant, Youtube en Facebook.

De Avond4Daagse in Dedemsvaart missen was bijna onmogelijk. De hele week was Jeffrey Varweg vanuit de studio in Hardenberg te horen in een twee uur durende radio en tv uitzending. In Dedemsvaart zelf stond verslaggever Peter van Everdingen je bij te praten van alle gebeurtenissen en ontwikkelingen langs de route. Echter kon je ook alles via Youtube, Facebook én de kabelkrant volgen. Daardoor verzorgde Jeffrey Hoekman, Alfred Ringenier, Harry Kruiper en Theresia Varweg de beelden tijdens de uitzending.

Uiteraard kan je alles van de Avond4Daagse Dedemsvaart LIVE! terug zien via ons Youtube kanaal. De dinsdag is helaas niet meer terug te kijken en/of horen, vanwege technische ongemakken.

Woensdag 7 juni 2023

Donderdag 8 juni 2023

Vrijdag 9 juni 2023

We willen iedereen die heeft meegeholpen aan dit evenement ontzettend bedanken. Daarnaast willen we graag Dedemsvaart Loopt bedanken voor de ondersteuning om dit project te kunnen realiseren. Wil je graag laten weten wat je er van vond? Dat kan! Stuur ons een mailtje via jeffreyvarweg@omroepnoos.nl, of stuur ons een appje via 0523 760 788, en we nemen je feedback graag mee.

Tot volgend jaar? 😉


Tekstverwerking: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten