De Vechtdalgids, vanaf nu te boeken

Vechtdalgidsen

Zaterdag 3 juni ontvingen de eerste tien Vechtdalgidsen hun certificaat. Zij zijn vanaf heden te boeken via de site https://www.vechtdaloverijssel.nl/gidstours/. Acht van hen waren aanwezig op het Koppel Vechtival om een excursie te verzorgen.

Vechtdalgidsen zijn dé experts om het verhaal van het Vechtdal op een enthousiaste wijze te vertellen tijdens een prachtige wandeling door het Vechtdal. Zij zijn speciaal opgeleid om groepen te begeleiden door zeven verschillende gebieden en het verhaal van het landschap en de natuur te vertellen. Of je nu met een groep geoefende wandelaars bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen wandeling tijdens een familieweekend, de Vechtdalgidsen kennen de mooiste routes en delen graag hun kennis en passie.
De Vechtdalgids is een concept van Staatsbosbeheer, JD educatie en De Koppel, en is onderdeel van het project Brede welvaart in het Vechtdal van netwerkorganisatie Ruimte voor de Vecht. Het project Brede welvaart in het Vechtdal is opgenomen in de Regio Deal Regio Zwolle. Binnen Ruimte voor de Vecht werken maatschappelijke en overheidsorganisaties samen aan duurzame ontwikkeling en bekendheid van het Vechtdal. Meer informatie over Ruimte voor de Vecht en de overige projecten binnen het project Brede welvaart in het Vechtdal is te vinden op www.ruimtevoordevecht.nl.


Tekst: Ariane Kamerman
Foto’s: De Koppel

Gerelateerde berichten