De Uitdaging die iedereen aangaat

Veel mensen willen in het begin van een nieuw jaar gaan werken aan een betere conditie en gezondheid. Bijna iedereen kent wel de goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar: “Ik moet toch eens aan mezelf gaan werken” of “Er moeten nu toch wel wat kilo’s af!”.

Joggen of hardlopen is dan een zeer geschikte manier om aan die doelen te beginnen. Mits je het wel met beleid doet, want blessures liggen vooral bij beginners op de loer. Daarom houdt Atletiekvereniging Spurt’88 weer de clinic De Ultieme Uitdaging. De trainers van Spurt’88 weten precies waar je op moet letten als je kennis gaat maken met de hardloopsport.

 

Met een verantwoorde opbouw kan bijna iedereen deelnemen aan dit programma, zonder ervaring of flink uithoudingsvermogen. Bovendien is lopen in een groep erg gezellig en motiverend. De Ultieme Uitdaging van Spurt’88 is om na drie maanden training deel te kunnen nemen aan de 5 km van de Vrieling Hardenberg City-run.

 

De Ultieme Uitdaging start op maandag 13 februari 2023. Deze clinic is bij uitstek een succes gebleken om verantwoord te beginnen met hardlopen, vandaar dat dit al de 16e editie wordt.  Geïnteresseerd of ken je iemand die wel een Uitdaging aan kan gaan? Kijk dan op www.spurt88.nl/uu of mail met UU@spurt88.nl voor meer info!

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten