Geen papier container tijdens de jaarwisseling

Muziekvereniging Juliana Den Ham heeft aan Geerdijk papier containers staan, waar u altijd terecht kunt met uw oud papier. Echter tussen 28 december en 4 januari zijn de oud papier containers niet aanwezig.


Muziekvereniging Juliana is blij dat al ruim 2 jaar vele Hammenaren en mensen uit omliggende dorpen onze nieuwe plek aan de Geerdijk in Den Ham weten te vinden. De opbrengsten van het oud papier zal gebruikt worden voor de diverse onkosten die de vereniging heeft, zoals onder andere instrumenten, opleiden van leerlingen en ’t Muziekgebouw aan de Slingerweg.

 

De vereniging gaat zaterdag 7 januari in Den Ham huis-aan-huis weer het oud papier inzamelen. De leden van de muziekvereniging zouden het heel fijn vinden als u het oud papier netjes aan de weg bundelt. Zet het oud papier voor 9.00 uur aan de weg, aangezien de leden dan starten met ophalen. Tot die tijd kunt u het gespaarde oud papier inleveren bij de containers aan de Geerdijk. Dit kan dus tot en met de kerstdagen. Vanaf 5 januari is de container weer aanwezig en kunt u het gespaarde oud papier inleveren in de aangegeven container.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Muziekvereniging Juliana Den Ham

 

Gerelateerde berichten