Dé modderrace van de regio op TV

De Dirty Monkey Run is een uitdagende modderrun voor de echte waaghalzen. Deelnemers worden uitgedaagd om een parcours van 7,5 kilometer af te leggen door modderige sloten, over hooibalen en door obstakels. Zondag 17 september! Beelden van dit evenement worden uitgezonden via het kanaal van de kabelkrant van NOOS.

Het doel van de run is om de finish te bereiken, en dat lukt alleen als je samenwerkt met je team en je grenzen verlegt.

De Dirty Monkey Run is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, ongeacht je niveau van fitness. Het evenement is niet competitief, en draait om teamwork en plezier. Je kunt meedoen als individu of als team, en er zijn verschillende starttijden gedurende de dag.

Het evenement vindt plaats in het prachtige Gramsbergen, een pittoresk dorpje in Overijssel. Na afloop van de run kun je genieten van de gezellige sfeer op het evenemententerrein en deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals een barbecue en muziek.

Live te volgen via het kanaal van omroep NOOS

Dit jaar worden beelden van de Dirty Money Run live uitgezonden via omroep NOOS. De beelden worden getoond vanaf 10 uur. Omdat we op de zondag ook onze standaard programma’s van de zondag uitzenden zal de uitzending er als volgt uitzien:

10 – 13 u.: Live beelden van de Dirty Monkey Run. Het geluid wordt in dit tijdvak niet uitgezonden op de kabelkrant. In plaats daarvan zijn onze reguliere programma’s kerk op zondag en gewijde muziek te beluisteren.

Vanaf 13u zullen zowel de live beelden als ook het geluid van de Dirty Monkey Run te horen zijn via het kanaal van de kabelkrant.

Na afloop van de Dirty Monkey Run zullen onze reguliere programma’s weer te horen zijn en ziet u de kabelkrant zoals u van ons gewend bent.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Dirty Monkey run

Gerelateerde berichten