Concordia Dedemsvaart houdt outletverkoop

Bouwcenter Concordia in Dedemsvaart is 7 november verhuisd naar de Celciusstraat 20. Omdat niet alles meeverhuist wordt zaterdag 17 december een outletverkoop gehouden.

Na meer dan honderd jaar op een vaste plek de handel in bouwmaterialen aan de Langewijk in Dedemsvaart gewend te zijn, is daar definitief een einde aan gekomen. De bedrijfsactiviteiten zijn in de loop der jaren zodanig gegroeid dat uitbreiding niet meer mogelijk was. Daarom is Bouwcenter Concordia op 7 november verhuisd naar de Celciusstraat 20. Op de nieuwe locatie staat het nieuwe drive-in magazijn. Met daarin de Bouwshop voor alle gereedschappen en kleine benodigdheden. Waar vroeger de bouwmaterialen handel echt alleen voor de aannemer was, is dit inmiddels niet meer het geval. Voor iedereen wie zelf klust of dit laat uitvoeren is Bouwcenter Concordia de leverancier voor alle benodigde materialen.

 

De geschiedenis van Concordia gaat terug naar begin twintigste eeuw. Ooit klein begonnen en uitgegroeid naar een complete leverancier voor alles en iedereen wie maar iets nodig is voor de bouw of het zelf klussen.

In 1904 is Bouwmaterialenhandel H.W. Stegeman de handel in bouwmaterialen begonnen aan de Langewijk. De vestiging is in 1980 overgenomen door Concordia. In datzelfde jaar is gelijk gekozen voor een nieuwe aanbouw van 220 m2 showroom met daarachter een magazijn. Het werd één van de eerste keuken en badkamer showrooms in de regio. Het oudste gedeelte, de voormalige woning is altijd blijven staan en is tot op de dag van vandaag steeds een onderdeel van de Bouwshop en showroom geweest. Diverse malen werden er grote verbouwingen en veranderingen uitgevoerd.

Outlet verkoop

Het (oude) pand aan de Langewijk gaat nog één maal de deuren openen, maar ditmaal voor een grote Outlet verkoop. Op 17 december zullen hier vele (overtollige- en showroom) artikelen en restpartijen voor spotprijzen worden verkocht.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Concordia Dedemsvaart

Gerelateerde berichten