Camperbeurs Hardenberg groeit door

Camperbeurs Hardenberg groeit door en breidt dit jaar uit met een zevende beurshal. Dat betekent dat voor het eerst alle beurshallen van Evenementenhal Hardenberg ingezet worden voor deze driedaagse camperbeurs.

In de nieuwe zevende hal komt onder meer een extra kennistheater, een nieuw bestemmingsplein en het vernieuwde fietsparcours. De veertiende editie van Camperbeurs Hardenberg is op 22, 23 en 24 september 2023 en de ticketverkoop is sinds dit Paasweekend gestart.

“Het camperleven is de laatste jaren enorm in trek onder steeds meer mensen. Dat zien wij ook terug op onze beurs”, zegt beursorganisator Marije Pol. “Niet alleen groeit het aantal deelnemers, ook de bezoekersaantallen vliegen omhoog naar ruim 10.000 camperliefhebbers. Dat doet ons enorm goed, want wij willen dé plek in Nederland zijn waar beginnende als ervaren camperaars zich thuis voelen om inspiratie en informatie op te doen. We zetten nu de volgende stap door maar liefst alle zeven beurshallen in te zetten voor Camperbeurs Hardenberg. Dat is nog nooit eerder gebeurd, waardoor we ons dus mogen opmaken voor de allergrootste editie ooit.”

 

Nu het kampeerseizoen geopend is, is ook de kaartverkoop voor Camperbeurs Hardenberg al gestart. Pol: “Daarmee kan voor duizenden mensen de voorpret beginnen. Ondertussen hebben wij nog veel meer nieuws in petto, zoals een vijfdaagse camperreis die eindigt op Camperbeurs Hardenberg, camper proefrijlessen en een extra tweede kennistheater. En leuk om te melden: onze website is in de afgelopen maanden in een volledig nieuw jasje gestoken en staat sinds dit weekend live.”

 

Nieuw: Vanlife Plein

De grootste verandering en tevens één van de blikvangers op Camperbeurs Hardenberg is dit jaar het gloednieuwe Vanlife Plein in Hal 4. Hier staan alle bedrijven die bezoekers op weg kunnen helpen met hun vanlife droom: van camperbusjes tot camperinbouw. Ook ervaren vanlifers zijn hier aanwezig om alle vragen van bezoekers te beantwoorden. Daarnaast geeft Van-Jorn op hun stand dagelijks presentaties over de aanschaf en het gebruik van een buscamper. Deelnemers op het Vanlife Plein zijn onder andere Vanlife Magazine, Woodpecker Campers, Van-Jorn, Ventje, Campers.eu en Outbase campervans.

 

Kaartverkoop Camperbeurs Hardenberg 2023

De kaartverkoop voor de veertiende editie van Camperbeurs Hardenberg is sinds het Paasweekend gestart. Tickets zijn online te bestellen. De beurs is gratis voor kinderen tot en met 4 jaar. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis. Bezoekerskunnen zelfs op de parkeerplaats kosteloos overnachten tijdens Camperbeurs. Kaarten zijn te bestellen via de vernieuwde website: www.camper-beurs.nl.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten