Back to school in Bosnië! Helpt u mee?

Stichting Bolji Zivot zet zich in voor de allerarmsten in Bosnië. De stichting houdt daarom de actie ‘Schoolspullen 2022’ Daarmee wil de stichting zoveel mogelijk geld en schoolspullen inzamelen, zodat ook de kinderen in Bosnië onbezorgd naar school kunnen gaan. 


Zomervakantie! De kinderen hoeven niet naar school, een periode van relatieve rust voor veel mensen. Zijn de kinderen allemaal over naar de volgende groep? Misschien gaat er één naar de brugklas of naar het eindexamenjaar? Een spannende periode! Misschien gaat u in de vakantie samen met uw kinderen naar de winkel om nieuwe schriften, pennen, een rugtas en andere schoolspulletjes te kopen.

Ook in Bosnië is de zomervakantie aangebroken. De kinderen zijn in juli en augustus vrij van school. Ook daar dus een periode van rust. Maar voor veel ouders tegelijk een periode van grote zorg en veel hoofdbrekens. Want ook in Bosnië moeten weer inkopen gedaan worden voor het nieuwe schooljaar. En dat gaat niet alleen om schriften en kleurpotloden, maar ook alle schoolboeken moeten door de ouders zelf worden aangeschaft, ook voor kinderen op de basisschool, waar ze op zitten van 7 tot 14 jaar. Voor veel ouders is dit een groot probleem, omdat het geld er simpelweg niet is. Rondkomen van het absolute minimum is voor veel mensen in Bosnië de dagelijkse realiteit. Daarom wil Stichting Bolji Zivot deze gezinnen helpen bij de aanschaf van schoolmaterialen voor de kinderen. Helpt u mee?

Stichting Bolji Zivot kan dit alleen doen met uw hulp. Daarom een dringende oproep aan u: helpt u mee? Namens de allerarmsten in Bosnië hartelijk dank voor uw steun! Uw gift is van harte welkom op rekeningnummer NL74RABO 0170095304 t.n.v. Bolji Zivot onder vermelding van ‘actie schoolspullen 2022’.  Stichting Bolji Zivot is in bezit van de ANBI-status.

Misschien heeft u nog nieuwe, ongebruikte schoolspullen liggen of wilt u graag iets voor de kinderen in Bosnië kopen? Dan kunt u dat tot uiterlijk 21 juli 2022 bij de stichting afgeven. Stuurt u dan alstublieft een WhatsApp-bericht naar telefoonnummer 06-45472128, dan neemt de stichting zo snel mogelijk contact met u op. Namens de Stichting Bolji Zivot en de gezinnen in Bosnië: Hartelijk dank!

Klik hier voor meer informatie over Stichting Bolji Zivot

Gerelateerde artikelen