WinterWijnWandeling en Reestlander Glühwein party

Op 29 december organiseert de Reestlandhoeve de WinterWijnWandeling en Reestlander Glühwein party. Je kunt ’s ochtends een mooie winterwandeling starten van 3, 7 of 10 km. De kosten bedragen €10,- p.p. incl. koffie/thee met koek bij ontvangst.

Na afloop is er natuurlijk gelegenheid tot het drinken van glas Reestlander Glühwein of een glas Reestlander wijn, al dan niet met boerenplank of bitterbal. Een deel van de opbrengst van deze dag gaat naar de Reestlandhoeve Foundation.

Reestlandhoeve Foundation

De stichting die zich inzet voor mantelzorgondersteuning van mensen met geheugenproblemen en het ondersteunen van de Zorghoeve. Op dit moment zijn zij bezig met de inzameling van geld ten behoeve van extra gereedschap voor in de klusschuur. Mocht je gereedschap willen doneren aan de Reestlandhoeve Foundation dan is dit ook mogelijk.

Heb je geen zin in een wandeling maar wel in een glas Reestlander Glühwein en een bitterbal? Kom gezellig aan op 29 december en sluit het jaar met ons af. De Reestlandhoeve is 29 december geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Reserveer via onderstaande link jouw tickets en wandel mee op 29 december!

[reserveren]


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: De Reestlandhoeve

Gerelateerde berichten