Vechtgenotenhuis viert 15-jarig jubileum

Het Vechtgenotenhuis bestaat dit jaar 15 jaar. Een jubileum dat op zaterdag 3 juni groots gevierd gaat worden met diverse activiteiten. Met in het hoofdprogramma Karin Bloemen.

𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐞 𝟑 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐛𝐞𝐰𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐇𝐨𝐨𝐩 𝐦𝐞𝐭 𝐊𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐁𝐥𝐨𝐞𝐦𝐞𝐧.

Iedereen kent wel iemand die te maken heeft, of heeft gehad met kanker. Kanker treft jong én oud, en de impact op het leven van de (ex)patiënt en de omgeving is groot. Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met én na kanker en heeft een belangrijke regionale functie voor informele psychosociale (na)zorg. De betrokken vrijwilligers bieden aan gasten en hun naasten een luisterend oor, en er is ruimte voor lotgenotencontact. Tevens wordt er informatie gegeven d.m.v. lezingen en kan men deelnemen aan verschillende activiteiten.

Dit alles in een prachtige omgeving waar men zichzelf kan zijn, ervaringsverhalen gedeeld mogen worden, en waar ruimte is voor een traan, maar ook voor een lach. Het Vechtgenotenhuis vindt saamhorigheid erg belangrijk. Dat is de basis voor het bestaan van dit centrum voor leven met en na kanker. Daarom wil zij het 15-jarig bestaan vieren met een gezellige dag die vrij toegankelijk is voor iedereen. Een cadeautje voor iedereen die het Vechtgenotenhuis een warm hart toedraagt.

Het Vechtgenotenhuis bestaat dankzij giften en subsidies van gemeentes, ondernemers en donateurs. Naast financiële steun is ook de liefdevolle inzet van de vele vrijwilligers onmisbaar. Zij nodigen iedereen uit om naar het jubileum op zaterdag 3 juni te komen. Om het Vechtgenotenhuis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep zijn ambassadeurs erg belangrijk. Zij nodigen daarom iedereen die dit centrum voor leven met en na kanker nog niet kent zeker uit om naar het jubileum te komen.

 

Programma

Op zaterdag 3 juni wordt het 15-jarig jubileum gevierd met verschillende activiteiten.
Twee belangrijke onderdelen van het programma zijn:

– 𝐁𝐞𝐰𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧

Voor jong en oud zijn er prachtige wandelingen door de mooie omgeving, die starten vanaf het terrein bij het Vechtgenotenhuis.

– 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐨𝐨𝐩 𝐦𝐞𝐭 𝐊𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐞𝐦𝐞𝐧

Vanaf 17.00 uur start het concert voor hoop met in het hoofdprogramma Karin Bloemen en in het voorprogramma Oscar Pauw.

𝑯𝒆𝒕 𝒐𝒑𝒕𝒓𝒆𝒅𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝑲𝒂𝒓𝒊𝒏 𝑩𝒍𝒐𝒆𝒎𝒆𝒏 𝒊𝒔 𝒂𝒑𝒂𝒓𝒕 𝒈𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓𝒅 𝒆𝒏 𝒌𝒐𝒎𝒕 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒕𝒆𝒏 𝒍𝒂𝒔𝒕𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝒔𝒖𝒃𝒔𝒊𝒅𝒊𝒆𝒔 𝒐𝒇 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒂𝒕𝒊𝒆𝒔.

Verder organiseren zij een gezellige fair voor jong en oud. Er wordt gezorgd voor eten en drinken, leuke activiteiten en muziek. Ook is er een Rad van Fortuin met prachtige prijzen en een geweldige spreekstalmeester. Houd de sociale media en de website van het Vechtgenotenhuis in de gaten voor meer details over deze gezellige jubileumdag.

Bekijk hier het volledige programma.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Vechtgenotenhuis

Gerelateerde berichten