Jaarlijkse geraniumactie Asaf Dedemsvaart

Christelijk Mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart houdt weer haar jaarlijkse geraniumactie. Deze is in 2023 op donderdag 27 en vrijdag 28 april.

Het Christelijk Mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart, die dit jaar haar 70e verjaardag viert, houdt haar weer haar bekende jaarlijkse geraniumactie. In de voorgaande jaren waren alle geraniums snel uitverkocht. Om mogelijke teleurstelling te voorkomen is het daarom ook mogelijk de bestellingen alvast op te geven. Dat kan door te bellen naar 06 428 38 883 of een mailtje te sturen naar mannenkoorasaf@gmail.com.

Uiteraard is er ook weer de mogelijkheid om geraniums te bestellen bij een van de koorleden. Zij zullen uw bestelling graag voor u noteren. Er is ruime keuze uit staande geraniums en hangers, in diverse kleuren. U kunt de planten alvast digitaal bekijken op www.mannenkoorasaf.nl.

Dit verkoop is dit jaar op donderdag 27 en vrijdag 28 april, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. De verkoop is in de schuur van firma Antuma. Deze vindt u aan de Stegerensallee 2, 7701 PL te Dedemsvaart. Dit jaar geldt ook weer de regel: Op=Op. In de schuur kan er gepind worden. Daar zijn ook de bestelde planten af te halen.

Voorjaarsconcert

Christelijk Mannenkoor Asaf staat onder leiding van dirigent Jorrit Wout. Het koor houdt op zaterdag 13 mei in het Kerkelijk gebouw “De Antenne” een voorjaarsconcert. Dit is een gezamenlijk concert met het Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde, dat onder leiding staat van Harold Kooij. Verdere medewerking zal worden verleend door de bekende fluitist Kees Alers, beide dirigenten begeleiden elkaars koren op orgel en piano. Het voorjaarsconcert begint om 19.30 uur.

Het grote jubileumconcert staat gepland op zaterdag 28 oktober. Deze datum kunt u alvast in uw agenda noteren.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Christelijk Mannenkoor Asaf

Gerelateerde berichten