Leer hoogsensitiviteit als kwaliteit te benutten

Vanwege de grote belangstelling voor haar lezing eerder dit jaar geeft Esther Bergsma op dinsdag 26 september om 20:00 uur weer een lezing over hoogsensitiviteit in de Bibliotheek Hardenberg.

Wat leer je van Esther

Aan de ene kant zijn hoogsensitieve personen heel sociaal: ze hebben een groot inlevingsvermogen, zorgen graag voor anderen en voelen hun behoeftes aan. Aan de andere kant vinden veel hoogsensitieve volwassenen het lastig sociale contacten te onderhouden. Ze zijn geregeld teleurgesteld in vrienden en (oppervlakkige) gesprekken putten hen uit. Als je je eigen karakter beter begrijpt geeft dit een gevoel van erkenning en herkenning. Het helpt je hoogsensitiviteit als kwaliteit te zien en de voordelen ervan goed te gebruiken.

Esther vertelt wat hoogsensitiviteit is, hoe het brein werkt en hoe je als hoogsensitief persoon daar je voordeel mee kunt doen (zowel op het werk als privé). Een interactieve presentatie waarbij Esther antwoord geeft op al je vragen over hoogsensitiviteit.

Aanmelden lezing

Er is veel belangstelling voor deze lezing. Aanmelden kan nog via www.biblitoheekhardenberg.nl/activiteiten. Vol = vol! De kosten zijn € 7,50 (incl. koffie/thee).

Over Esther Bergsma

Esther Bergsma is expert Hoogsensitiviteit en wordt vanwege haar kennis en ervaring vaak gevraagd haar expertise te delen. Ze is sociaalwetenschappelijk onderzoeker, auteur van vijf boeken, vele artikelen en honderden blogs, spreker en docent.

Meer informatie over Esther en haar platform vind je via www.hoogsensitief.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

 

 

Gerelateerde berichten