Kerstconcert in de Oosterkerk te Bergentheim

Gereformeerd Mannenkoor “Looft de Heer” organiseert Kerstconcert in de Oosterkerk te Bergentheim op zaterdagavond 16 december 2023. Het Gereformeerd Mannenkoor “Looft de Heer” nodigt u uit voor een sfeervol Kerstconcert in de Oosterkerk te Bergentheim.

Na het succesvolle voorjaarsconcert wordt er opnieuw een warme muzikale avond georganiseerd om samen de geboorte van Gods Zoon, Christus de Heere, te herdenken.

Onder enthousiaste leiding van dirigent Wilmer Plaggenmars zullen tenoren, baritons en bassen hun stemmen laten samensmelten in een harmonieuze klank. Het orgel wordt bespeeld door Herman Boerman, en het programma bevat een variatie aan muzikale stukken, inclusief een orgel- en pianosolo.

Het concert vindt plaats in de Oosterkerk, Kanaalweg-Oost 59, Bergentheim, op zaterdag 16 december 2023. De deuren openen om 19:30 uur en het concert begint om 20:00 uur.

De toegang is gratis, en er zal een (digitale) collecte zijn om de gemaakte kosten te dekken. Iedereen is van harte welkom om samen te genieten van een gezellige avond vol muziek en warmte.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Gereformeerd mannenkoor ‘Looft de Heer’

Gerelateerde berichten