Het Open Beerzervelds Biljart Kampioenschap!

Biljartvereniging ‘De Scholle’ en H.C.R. Beerzerveld (Café Geert) organiseren ook dit jaar weer het Open Beerzerveld Biljart Kampioenschap.

Het kampioenschap waar iedereen die graag een potje wil stoten aan mee kan doen. Enige wat je hoeft te doen is je opgeven voor 10 april bij kastelein Jeroen Alberts. Dat kan via: info@hcrbeerzerveld.nl / tel.nr: 0523 – 251361 of 06-20620058

Start en spelvorm

Vanaf 11 april starten de poulewedstrijden. Er wordt gespeeld op twee biljarttafels en iedere avond worden er twee poules afgewerkt waarin 4 biljarters hun kunsten mogen vertonen op de strakke lakens. De nummers 1 en 2 van iedere poule gaan door naar de volgende ronde.

Stand van zaken

Er hebben zich al meerdere liefhebbers ingeschreven voor dit gezellige biljarttoernooi in Beerzerveld bij Café Geert aan de van Alewijkstraat.

Dus wacht niet lang want hou je van gezelligheid, zeg maar de spreekwoordelijke 3e helft, en van serieus biljarten schrijf je dan z.s.m. in want er zijn tevens mooie vleesschotels te winnen.

Kampioen

Wie weet mag jij je een jaar lang ‘De Biljartkampioen van Beerzerveld’ gaan noemen, een prestigieuze titel wat veel aanzien geeft in het kanaaldorpje. Tevens is er een verloting met mooie prijzen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten