Eerste Huis & Woon Beurs op punt van beginnen

De allereerste editie van Huis & Woon Beurs staat op het punt van beginnen in Evenementenhal Hardenberg. Deze nieuwe consumentenbeurs is gericht op woningbezitters die plannen hebben of inspiratie willen opdoen voor het (ver)bouwen en verduurzamen van hun woning.

In totaal 75 bedrijven verdeeld over meer dan 3 beurshallen presenteren zich op Huis & Woon Beurs. Dit zijn veelal regionale bedrijven, zoals bouw- en adviesbureaus, isolatiebedrijven, keuken- en badkamerzaken, leveranciers van waterontharders, warmtepompen, zonnepanelen, kozijnen, dakramen, dakkappellen en vloerverwarming. Ook op het gebied van tuin & interieur is een hele beurshal gevuld met deelnemers, zoals leveranciers van sierbestrating, tuinmateriaal, duurzame buitenverlichting, beregeningssystemen, zwembaden, vuurtafels en woninginrichting.


Meer dan 30 presentaties
Op de beursvloer zijn verder twee theaters waar doorlopend presentaties worden gegeven. In het Duurzaamheidstheater worden elk half uur presentaties gegeven over onder meer isoleren, de financiële mogelijkheden om te gaan verduurzamen, elektrisch rijden, tips voor het verlagen van het energieverbruik van je woning en waar moet je op letten bij het verduurzamen van je woning. In theater De Woonkamer zijn presentaties over interieurstijlen, hypotheken, duurzame keukens, de nieuwste verflijnen en gestructureerd verhuizen en je huis organiseren.

Laan van Duurzaamheid
Midden op Huis & Woon Beurs is een zogeheten Laan van Duurzaamheid waar onafhankelijke partijen klaarstaan voor bezoekers om hen te voorzien van objectief advies over het verduurzamen van je woning. In deze Laan van Duurzaamheid staat ook de allernieuwste elektrische auto, Subaru Solterra evenals een Volvo Katterug. Deze oldtimer is omgebouwd tot elektrische auto.

Erben Wennemars en Lodewijk Hoekstra
Verder is er een Interieur Advies Plein met vier interieurstylisten waar bezoekers terecht kunnen voor een gratis flitsadviesgesprek van een uur. Deze dient wel vooraf gereserveerd te zijn. Er zijn op Huis & Woon Beurs ook tiny houses te bewonderen en is er op de vrijdagavond een tafelgesprek over duurzaam wonen en tuinieren met prominente sprekers als meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg en Jochem Essink van Rabobank.

Erben Wennemars
Lodewijk Hoekstra

 

 

 

 

 

 

 

Judith Doppenberg
Jochem Essink

 

 

 

 

 

 

 

Officiële beursopening door wethouder Breukelman
Huis & Woon Beurs wordt op vrijdag 14 oktober om 11.50 uur officieel geopend door wethouder Martijn Breukelman van Gemeente Hardenberg en coöperatief directeur Joram Maan van leefgebied Vaart & Vechtstreek namens Rabobank.

Het hele programma vindt u op www.huiswoonbeurs.nl

De openingstijden van de Huis & Woon Beurs zijn:
Vrijdag 14 oktober van 12.00 – 18.00 uur
Vrijdag 14 oktober van 18.00-22.00 uur – De Nacht van Huis & Woon Beurs
Zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Win gratis toegangskaarten bij Omroep NOOS:
Bij Omroep NOOS kunt u gratis toegangskaarten winnen voor deze beurs.
Wij mogen namelijk drie keer 2 gratis dagkaarten voor de Huis & Woon Beurs verloten, maar ook nog eens drie keer 2 vrijkaarten voor De Nacht van Huis & Woon Beurs.

Wat moet u hiervoor doen?

Alleen na dit weekend (vanaf 10 oktober) de kabelkrant of onze Facebookpagina in de gaten houden.

Kijk voor meer informatie op www.huiswoonbeurs.nl.
Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Easyfairs

Gerelateerde artikelen