Audiovisuele series in MFC De Binder

Fotoclub Fotogram Gramsbergen houdt donderdag 9 maart in MFC De Binder in Gramsbergen een avond met audiovisuele series. Een audiovisuele serie is een -op muziek- overvloeiende reeks foto’s over een bepaald onderwerp.


De series worden met een beamer geprojecteerd op een groot scherm. Een aantal leden van Fotogram, die deel uitmaken van de Audiovisuele Groep binnen de club, heeft de series gereed gemaakt voor vertoning. Dezelfde groep is er ook verantwoordelijk voor dat tijdens de Gramsberger feestweek verschillende audiovisuele series te bewonderen zijn.

 

Avondvullend programma

Er zullen elf series, met foto’s gemaakt door acht fotografen, vertoond worden. Het is een avondvullend programma, dat vooral afwisselend en boeiend zal zijn. Hieronder staan de series die 9 maart vertoond zullen worden:

1. Beeldig Fotogram delen 1 en 2
2. De Haarplas
3. De Andes, kokend heet
4. Badderfeest
5. Abstracte variaties
6. Insecten
7. Markerwadden
8. De Dinkel
9. Glasfantasie
10. Japan
11. Classic TT Anerveen

Tijdens de presentatie zal bij iedere serie een korte inleiding worden gegeven. Tevens zal daarbij iets over de inhoud en het ontstaan van de serie worden verteld. Mocht u vragen hebben over een serie, dan is dat ook geen probleem. Want er is tevens gelegenheid voor het stellen van vragen.

Waar en wanneer?

De inmiddels traditionele audiovisuele avond wordt gehouden op donderdag 9 maart, aanvang 20.00 uur. Locatie is MFC De Binder, aan de Hattemattestraat in Gramsbergen. Niet alleen de inwoners van Gramsbergen, maar uiteraard ook andere belangstellenden zijn deze avond van harte welkom. En de toegang is ook nog eens geheel gratis!

Fotogram is een fotoclub uit Gramsbergen. De club is op 22 september in 1979 opgericht en telt momenteel circa 20 leden.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Fotoclub Fotogram

Gerelateerde berichten