Wijkvereniging Baalder Houdt de Rockmuziek Levend in Hardenberg

In het hart van Hardenberg is een muzikale revolutie aan de gang, en het gebeurt allemaal dankzij de vastberadenheid van de Wijkvereniging Baalder. Ze streven ernaar om de rockmuziekscene in de stad levendig te houden en organiseert optredens in de gezellige boerderij.

Deze muzikale beweging heeft onlangs een enorme impuls gekregen dankzij de vernieuwing van de geluidsinstallatie in de boerderij, wat op zichzelf al een spectaculaire ervaring is voor muziekliefhebbers. Met helder geluid en een meeslepende atmosfeer, is de boerderij een ideale locatie voor liveoptredens.

De uitdaging waar de wijkvereniging momenteel voor staat, is het aantrekken van bezoekers en meer bekendheid te verkrijgen. De entree voor deze optredens wordt bewust laag gehouden om de drempel voor liefhebbers zo minimaal mogelijk te maken. Dit streven wordt echter bemoeilijkt door de aanwezigheid van andere optredens op verschillende locaties in de omgeving.

Op 11 november vieren ze een belangrijk jubileum: het 10-jarig bestaan van Band’m, een regionale rockband. Dit aankomende optreden belooft een onvergetelijke avond vol muzikale energie te worden. Daarnaast zal de band Remastered te horen zijn.

Om deze inspanningen te ondersteunen en de rockmuziek in Hardenberg levendig te houden, roepen we iedereen op om een kaartje te kopen voor het 10-jarig jubileumoptreden van Band’m. De kaartjes kosten slechts 8 euro en een drankje voor 2 euro, en je zult niet alleen getuige zijn van geweldige muziek, maar ook bijdragen aan de groei van de lokale muziekcultuur.

Laten we samen de rockmuziek in Hardenberg laten bruisen en herleven door de Wijkvereniging Baalder te steunen. Koop je kaartje vandaag nog.

koop hier je kaartje


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten