Wensstichting helpt ODC De Elzenhoek aan waterspeelplaats

Op Orthopedagogisch Dagcentrum De Elzenhoek in Ommen, onderdeel van de Baalderborg Groep, kunnen de kinderen voortaan spelen in een waterspeeltuin. Deze waterspeeltuin geeft bij mooi weer de mogelijkheid om samen onbezorgd te kunnen spelen met water.

Op 29 april werd de waterspeelplek door enkele leden van de Oudercommissie en Bert Woertink van Woertink Waterpompen geïnstalleerd op het speelplein van De Elzenhoek. Daarnaast werden een aantal nieuwe picknickbanken geplaatst. Op 6 juni jl. was de officiële opening van de waterspeeltuin, waarbij leden van de Wensstichting en de oudercommissie aanwezig waren. In de waterspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk spetteren en spelen met water. Dit spel is erg geschikt voor de kinderen van De Elzenhoek, het spel stimuleert de zintuigen en deze unieke speelomgeving biedt de mogelijkheid tot het ontdekken, beleven en ervaren van het spel met water.

Deze prachtige waterspeeltuin is grotendeels geschonken door de Wensstichting. De Wensstichting is een initiatief van JCI Vechtdal bestaat uit een groep enthousiaste dertigers uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken en maakt deel uit van JCI (Junior Chamber International). JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar. De Wensstichting is opgericht om het geld wat verzameld wordt met de evenementen en activiteiten van de JCI Vechtdal te verspreiden aan lokale, maatschappelijke initiatieven.

“We zijn de Wensstichting en oudercommissie dan ook enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze aanvulling op onze speelplaats” laten de medewerkers van De Elzenhoek weten. “De kinderen zullen heel veel plezier beleven aan het spelen met water, in deze prachtige waterspeeltuin. Wij kijken uit naar veel dagen met mooi weer”.


Tekstverwerking: Sandra Wenker
Foto’s: Sandra Wenker

Gerelateerde berichten