Vechtdal Wonen maatschappelijk betrokken

Vechtdal Wonen ademt maatschappelijke betrokkenheid. Afgelopen week werd de Hardenbergse Uitdaging op de hoogte gebracht van het aanbod van Surfaces bij Vechtdal Wonen. Deze laptops hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

In verband met de upgrading van hardware kwamen er bij Vechtdal Wonen veertig Microsoft Surfaces beschikbaar. De inmiddels door Vechtdal Wonen geschoonde Surfaces hebben donderdag bij twaalf maatschappelijke initiatieven een nieuw thuis gevonden. Dit dankzij de bemiddeling van de Hardenbergse Uitdaging.

 

Hardenbergse Uitdaging

De Hardenbergse Uitdaging is een project waarin bedrijven elkaar helpen met gesloten portemonnee. Het ene bedrijf biedt iets aan, een ander komt met een leuk tegenbod. Dit is allemaal met gesloten portemonnee. Vaak staan er artikelen op de website van de Hardenbergse Uitdaging omdat bedrijven deze wegdoen vanwege vernieuwing of simpelweg overhebben.

 

De gelukkige ontvangers

Henny Zomer, manager van de Hardenbergse als Uitdaging, heeft onderstaande verenigingen / stichtingen / burgerinitiatieven uitgenodigd om de Surfaces in ontvangst te nemen:

InBeeld
Klooster Sibculo
Stichting Vriendenhulp Oekraïne
De Binder
PC & PSV De Rheezerhoek
Stichting ORA
Bij Ons Dagkamp
Stichting Taalcultuur
Project Malaga 2023
Stichting de Voart
Stichting Sprank
En nog een particulier initiatief


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: De Hardenbergse Uitdaging

Gerelateerde berichten