Vechtdal Vloeren in Hardenberg geopend

Hardenberg is een vloerenwinkel rijker: Vechtdal Vloeren. Maandag 24 april is om 12.00 uur Vechtdal Vloeren aan de Bruchterweg 63a officieel geopend.

Eigenaar van Vechtdal Vloeren is 31-jarige Simon Misak uit Ommen. Hij runt het bedrijf al sinds 2014 vanuit huis. Het bedrijf loopt zo goed, dat het nu de hoogste tijd is voor een eigen showroom met voldoende ruimte. En die is gevonden aan de Bruchterweg in Hardenberg. Simon was al een tijdje bezig om het pand aan de Bruchterweg in Hardenberg in te richten. Afgelopen weekend zijn de laatste puntjes op de i gezet. Maandag 24 april om 12.00 uur was het zover. Het pand werd officieel geopend. Veel familie en genodigden waren naar Hardenberg gekomen om de opening bij te wonen.

De opening kreeg een officieel tintje doordat Alwin te Rietstap, wethouder van de gemeente Hardenberg, de officiële openingshandeling kwam verrichten. Te Rietstap hield eerst een korte toespraak, waarin hij vertelde dat de gemeente Hardenberg blij is met nieuwe ondernemers. Daarna overhandigde hij namens het college van B&W van de gemeente Hardenberg de felicitaties. Uiteraard met bijbehorende bos bloemen voor Myriam en een cadeau voor Simon. Aansluitend knipten Simon en de wethouder samen het lintje samen door, zodat de aanwezigen binnen een kijkje konden nemen. Ruim 70 personen kwamen Simon en zijn vrouw feliciteren.

 

Over Vechtdal Vloeren

Simon Misak begon in 2014 met Vechtdal Vloeren, eerst vanuit huis als ZZP’er. Nu is hij de trotse eigenaar van een eigen showroom in Hardenberg. Deze runt hij samen met zijn 30-jarige echtgenote Myriam. Vechtdal Vloeren is een jong en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van houten vloeren als parket en laminaat. Ook is het bedrijf erg kundig in het egaliseren van vloeren. Daarnaast stofferen en stylen zij trappen en leveren en monteren raamdecoratie en binnenzonwering. Het bedrijf kan alle soorten vloeren leveren zoals hout, eiken, laminaat, PVC en ook stoffen vloerbedekking.

Ook leveren zij raamdecoratieen binnenzonweringsmaterialen. Heb je zelf al wat gekocht? Geen probleem, dat leggen en monteren zij ook! De showroom is zondag, maandag en dinsdag gesloten. De overige dagen kunt u vanaf 10.00 uur in de winkel terecht.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten