Univé daar plukt NOOS de vruchten van

Dankzij de Hardenbergse Uitdaging, plukt Omroep NOOS de vruchten van Univé Hardenberg. De lokale omroep mocht onlangs bij Univé Hardenberg elf beeldschermen in ontvangst nemen.

Hardenbergse Uitdaging

De Hardenbergse Uitdaging is een project waarin bedrijven elkaar helpen met gesloten portemonnee. Tijdens de bijeenkomst in april 2022 zijn al diverse matches ontstaan. Het ene bedrijf biedt iets aan, een ander komt met een leuk tegenbod. Dit is allemaal met gesloten portemonnee.

Het blijft niet bij een eenmalige bijeenkomst per jaar. Vaak staan er ook artikelen op de website van de Hardenbergse Uitdaging omdat bedrijven meubilair wegdoen (vernieuwen) of overhebben. Via de website kun je dan in de gaten houden of er nog iets van je gading bij is.

Beeldschermen Univé

De beeldschermen bij Univé zijn een tijd geleden vervangen voor nieuwe, maar de verzekeringsmaatschappij was niet van plan de oude beeldschermen niet zomaar weg te doen. Omdat deze ‘oudjes’ worden niet meer worden gebruikt, heeft Pascal van Zanten, verzekeringsadviseur bij Univé Hardenberg, de beeldschermen aangeboden aan de Hardenbergse Uitdaging. Pascal is lid van de Matchgroep van de Hardenbergse Uitdaging en weet hoe snel een match gemaakt kan worden. Maar hij weet ook hoe je op deze manier een stichting of vereniging ontzettend blij kunt maken.

En dus belandden de beeldschermen dankzij Pascal op de website van de Hardenbergse Uitdaging. Stichting NOOS maakte haar belangstelling kenbaar, omdat deze beeldschermen goed van pas komen in de radiostudio in Hardenberg.  Afgelopen week was de overdracht. Jeroen Eilander, voorzitter van Omroep NOOS, toog naar het filiaal van Univé in Hardenberg, waar hij de beeldschermen in ontvangst mocht nemen. De schermen werden hem door Pascal van Zanten namens Univé en Henny zomer namens de Hardenbergse Uitdaging overhandigd.

Bijschrift foto overhandiging: v.l.n.r. Pascal van Zanten, Jeroen Eilander en Henny Zomer

Omroep NOOS

Jeroen Eilander geeft aan dat deze beeldschermen goed van pas komen in de studio’s bij NOOS. Want in de studio staan diverse maten beeldschermen en zelfs nog ‘oude’ vierkante. Geld om allemaal gelijke (breed)beeldschermen aan te schaffen is er niet. Voor de omroep kwam dit aanbod van Univé dan ook als geroepen. Stichting Omroep NOOS is zowel de Hardenbergse Uitdaging als Univé ontzettend dankbaar voor deze mooie match die met gesloten beurs kon plaatsvinden.


De beeldschermen staan klaar om aangesloten te worden.

Wist je dat je ook via de website van de Hardenbergse Uitdaging als vereniging/stichting je vraag kunt aanbieden. Vanuit het netwerk van de Hardenbergse Uitdaging wordt dan voor jouw organisatie gezocht. Of zoals Henny Zomer, manager van de Hardenbergse Uitdaging zegt: ‘Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat om mooie dingen te realiseren’.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Donatieknop op de website

Op onze website hebben wij een donatieknop, waar u een gift naar keuze kunt schenken. Wij kunnen als omroep namelijk elke vorm van hulp en steun goed gebruiken. De giften zijn overigens aftrekbaar van de belasting. Van de opbrengsten kunnen wij als omroep de kwaliteit verbeteren. Bij voldoende financiën kunnen we nieuwe apparatuur aanschaffen om programma’s te verbeteren, maar ook uitbreiden en meerdere en betere programma’s  gaan maken.

 

 

Gerelateerde berichten