Tigre Blanco in bostheater Gramsbergen

Met een optreden van Tigre Blanco sluit Het Bostheater Gramsbergen het seizoen 2023 af op zaterdag 16 september. De muzikale voorstelling begint om 20.30 uur.

Voor de zomervakantie waren er al een paar prachtige voorstellingen en een bigbandfestival. Voor het slotoptreden van dit seizoen komt de band Tigre Blanco naar Gramsbergen.

Tigre Blanco staat voor gypsy soul met een rauwe twist en doet denken aan de soundtrack van de film What’s in a name. De brede sound is zowel geschikt voor een nachtclub in Andalusië, een juke-joint in Calexico, een festival, een theater in een middelgrote stad of een intiem huisconcert, maar zeker ook tussen de varens en bomen van Het Bostheater.

Net zoals de witte tijger een zeldzame verschijning is in de natuur, wijkt het geluid van Tigre Blanco af van het muzikale landschap in de Lage Landen. Cajon, bas, gitaar en de mix van de jazzy vocalen van Katrien van de Camp met de rauwe stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. Donker als de nacht en warm als smeulend vuur. De andere leden zijn Hansz Deijnen (cajon en percussie), Martijn Maas (bas) en Mathijs Bodt (leadgitaar).

Kaartverkoop online:

https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij, De Oostermaat 60k.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Tigre Blanco

Gerelateerde berichten