terugblik 10 juni: Een gezellige kunstmarkt!

Kunst

Terugblikken op een geslaagd evenement is altijd leuk en dat is precies wat de medewerkers van HardenbergArt doen! Sinds ruim tien jaar organiseren zij exposities en een professionele kunstuitleen in het LOC Hardenberg, en op verzoek van de Gemeente hebben zij dit jaar ook de realisatie van een kunstmarkt op zich genomen.

Door verschillende omstandigheden was er al jaren geen kunstmarkt in Hardenberg geweest en het was dan ook best spannend om zoiets vorm te gaan geven. Er heerste afgelopen zaterdag een heel gezellige sfeer; een gevarieerd aanbod aan kunst, een portrettekenares, creatieve workshops voor kinderen, een zeer verzorgde catering voor de deelnemers en natuurlijk livemuziek zorgden voor een optimale beleving van deze dag. Met naar schatting zo’n vijfhonderd bezoekers van wie een aantal ook kennis maakte met het LOC en het Cultuurplein, zijn de organisatoren heel tevreden. Het geweldige zomerweer droeg er ook aan bij om de leuze van deze kunstmarkt waar te maken: “Kunst maakt alles mooier”!

HardenbergArt, LOC
Parkweg 1a4
7772 XP Hardenberg.

Exposities altijd tijdens de openingsuren van het LOC. Uitleen en verkoop: wo. do. vr. 14.00 tot 17.00 uur. Za. 11.00 tot 14.00 uur.

Contactgegevens: info@hardenbergart.nl www.hardenbergart.nl


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, omroep NOOS
Foto: Stockfoto

 

Gerelateerde artikelen