’t Welgelegen viert 50-jarig bestaan

Zorgcentrum Saxenburgh ’t Welgelegen in Gramsbergen viert haar 50-jarig bestaan. Tijdens een feestelijk, officieel moment staat de organisatie samen met bewoners, medewerkers en genodigden stil bij dit gouden jubileum.

Wouter van der Kam, voorzitter van de Raad van Bestuur van Saxenburgh, zal dinsdag 4 oktober tijdens het officiële moment ’s morgens met de genodigden terugblikken op de geschiedenis van Saxenburgh ’t Welgelegen en vooruitkijken naar de ouderenzorg van morgen. De middag en dagen erna staan bol van activiteiten, muziek en het ophalen van herinneringen. Het jubileum wordt gevierd met bewoners van het zorgcentrum en de aanleunwoningen, de medewerkers én bezoekers van het wijksteunpunt. De hele locatie wordt in goud versierd. In het wijksteunpunt van Saxenburgh ’t Welgelegen is een doorlopende fotoshow te zien over de afgelopen 50 jaar.

“’t Welgelegen staat middenin de Gramsberger samenleving, met veel aandacht en warmte over en weer. Daarom is het een gezamenlijk feest”, aldus de coördinator van het wijksteunpunt.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Saxenburgh

Gerelateerde berichten