Thom Olde Weghuis tekent contract bij HHC

Middenvelder Thom Olde Weghuis speelt komend seizoen in een shirt van HHC Hardenberg. Hij tekent een eenjarig contract bij de oranje-zwarten.

Het 21-jarige talent komt over van PEC Zwolle. Daar speelt Thom in het Onder 21-team. Inmiddels is hij bezig met zijn vijfde seizoen. Voordat zijn carrière in Zwolle begon, speelde hij nog voor Quick ’20 uit Oldenzaal en FC Twente.

 

Thom Olde Weghuis is erg blij met zijn transfer. “Ik vind HHC Hardenberg een mooie club op een mooi niveau. Ik zal mij als speler hier goed kunnen ontwikkelen. Mijn favoriete positie is links op het middenveld. Verder heb ik een goed loopvermogen en ben sterk in kleine ruimtes. Ik heb heel veel zin om in Hardenberg te beginnen”, reageert hij.

 

Technisch manager Gert Heerkes kijkt uit naar zijn komst: “We zijn heel tevreden dat Thom heeft besloten zijn loopbaan bij HHC een vervolg te geven. Als aanvoerder en middenvelder in het Onder 21-elftal bij PEC Zwolle, heeft hij ons absoluut overtuigd van z’n kwaliteiten. Een linksbenige middenvelder met een uitstekende pass en een goed overzicht. Hij bezit tevens de juiste spirit om een wedstrijd te winnen. Alle ingrediënten aanwezig om de samenwerking met dit regionale talent te laten slagen. We hopen op een mooie, succesvolle loopbaan bij HHC.”


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten