Poule 8 in Bruchterveld’s Open

Eddy Hankamp heeft poule 8 van Bruchterveld’s Open gewonnen. Bram Reints en Eddy Hankamp beten maandag de spits af. Hoewel Bram zich kranig verzette was Eddy toch oppermachtig.

Partij 2 leek een kopie te worden van de 1e partij maar dan in het voordeel van Hans op de Haar; na 4 beurten stond Hans met 10 tegen 1 voor tegen Gerrit Hamberg. Maar toen kreeg Gerrit het pas echt op de heupen en kwam Hans er amper aan te pas. Winst voor Gerrit.

De klapper van de avond moest de 3e partij worden, volgens de stuurlui aan wal. Eerst was Hans de bovenliggende maar na de serie van 12 was het Eddy die won met 4-3. De 4e partij werd een prooi voor Gerrit.

Hans op de Haar liet in de partij tegen Bram Reints zien, dat hij ook een zeer technisch bedreven voetballer moet zijn geweest. Toen zijn trekbal over de rand van het biljart caramboleerde tikte hij hem netjes met de binnenkant van zijn voet terug op het biljart. De bal stuiterde aan de andere kant van het biljart alsnog af. Dit tot grote hilariteit van het publiek.

In de laatste partij pakte Gerrit Hamberg tegen Eddy Hankamp 1 punt mee. Dit was voldoende om geen beslissende partij te hoeven spelen om de 2e plaats. Echter was zijn percentage niet voldoende om zich te scharen bij de vijf beste nummers 2.

 

Donderdagavond is het biljart voor Bert Lubbers, Gerrit Bekker(winnaar van vorig jaar), Albert van den Berg en Thijs Otten.

 

Fotobijschrift: Eddy Hankamp, Gerrit Hamberg, Hans op de Haar en Bram Reints


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto en tekst: Henk Veneman

Gerelateerde berichten