Poule 2 in Bruchterveld’s Open

In Bruchterveld is donderdagavond poule 2 in Bruchterveld’s Open gespeeld. Het was weer gezellig druk tijdens de spannende wedstrijden in de Heujmansbelt.

Elke speler had wel supporters op de publieke tribune zitten. Die zich voorbeeldig gedroegen trouwens. Geen gegooi met aanstekers of blikjes bier. Wel klonk regelmatig Oooooo of Aaaaaai als een bal net werd gemist of juist vanuit een moeilijke situatie toch nog een carambole werd gemaakt. Alles kwam weer voorbij.

De eerste partij ging tussen routinier Hans Timmerman en nieuwkomer Jesse Altena. Toen Jesse in het begin een serie van 4 liet noteren terwijl Hans alleen nog maar de stootbal had geraakt leek het een begin van een sensatie. Maar dat veranderde snel toen Hans met series van 5 en 6 begon.

De partij tussen Frits Altena en Herman Fokkert kreeg nog een spannend eind toen Herman opeens resp. 4, 3 en 3 caramboles liet noteren en Frits die laatste maar niet maakte. Toch een 3-4 overwinning voor Frits, geholpen door een serie van 9 met mooie caramboles.

De laatste partij tussen vader en zoon Frits en Jesse leek bij een stand van 8-2 een regelrechte overwinning voor zoon Jesse te worden. Want pa Frits liet mooie ballen zien maar die gingen er net voorlangs of er net omheen. Halverwege de pot keerde het tij en liep het bij de zoon niet meer en had pa de nodige mazzel.

Op het eind van de avond had Frits Altena de meeste punten en kwam Hans Timmerman als beste nummer 2 in de boeken.

Poule 3

Maandagavond komen Ad Tromer, Geja Drenthen, Roel Altena en Egbert Meijerink hun beste beentje voorzetten. Iedereen in Bruchterveld ziet er reikhalzend naar uit.

Fotobijschrift: Hans Timmerman, Herman Fokkert, Frits Altena en Jesse Altena.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto en tekst: Henk Veneman

 

 

Gerelateerde berichten