Open Overijssels Kampioenschap Juliana

De majorettes van Muziekvereniging Juliana uit Den Ham waren zaterdag 5 november vertegenwoordigd op het Open Overijssels Kampioenschap in Vroomshoop. Het gaat niet om de commentaren maar om de behaalde punten waarmee een eventuele plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap te verdienen viel.

De majorettes van muziekvereniging Juliana kwamen zaterdag in actie. Zowel solisten, als duo’s, teams en ensembles mochten de vloer weer op. Geen commentaren van de juryleden deze dag. Het ging juist om de punten die te behalen waren voor eventuele plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap.

De grote groep liet een wervelende Harry Potter show zien. De kracht van een groot team, veel talent en met een beetje magie van Harry Potter zorgde voor een NK-plaatsing. En ook Queen was goed in vorm en heeft ook een NK-plaatsing te pakken! De Power Puff girls en ook het jongste team met hun heksendans plaatsten zich voor het NK. Verder behaalden een aantal meiden solo of in duo ook nog een NK-ticket!

Kortom een zeer succesvolle dag voor onze vereniging. Het NK vindt plaats eind januari 2023. Instructrice Melène kijkt met trots naar de behaalde punten en plaatsingen. De majorettes van Muziekvereniging Juliana gaan zich nu met de gehele vereniging voorbereiden op het Nederlands Kampioenschap KNMO-NTSB gehouden 21 en 22 januari in Almere.

 


Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto: PR commissie Muziekvereniging Juliana Den Ham

 

Gerelateerde berichten