Lid van verdienste neemt afscheid

Op zaterdag 15 juni jl. heeft het 74-jarige lid Anton Kreileman van SNO uit Nijverdal de finale van de nacompetitie gefloten. Inzet was de Nederlandse titel en plaatsing voor de nieuw te vormen Youth League.

Het betrof de wedstrijd tussen KVV Quick’20 JO 19-1 en BVV Barendrecht JO 19-1. Deze sportieve wedstrijd eindigde in 1-1, waarna de manschappen uit Barendrecht de strafschoppenserie met 4-5 winnend afsloten.

Allerlaatste wedstrijd

Het was voor het sympathieke lid van verdienste zijn allerlaatste wedstrijd op het veld. Anton gaat zich met ingang van het nieuwe seizoen helemaal focussen op het zaalvoetbal. Mooi om te zien dat hij bij zijn laatste wedstrijd geassisteerd werd door zijn SNO collega Jan Otten uit Hardenberg. Ook beide clubs hadden veel aandacht geschonken aan deze mijlpaal en hadden diverse geschenken meegenomen voor Anton.

Sinds 1970

Anton is sinds 1970 scheidsrechter en heeft als scheidsrechter de top van het amateurvoetbal gehaald. Ondanks zijn respectabele leeftijd is hij nog steeds super fanatiek en ambitieus. Afgelopen week heeft hij in Zeist met goed gevolg alle internationale testen, welke benodigd zijn om de top van het zaalvoetbal actief te mogen zijn, succesvol afgerond. Prachtig om te zien dat Anton, in een groep met collega’s die allemaal zijn kleinkinderen hadden kunnen wezen qua leeftijd, fysiek zo goed op de been bleef.

Lof voor de vrijwilliger!

Het bestuur wil Anton bedanken voor zijn jarenlange inzet in het veldvoetbal. Uit handen van voorzitter Maurice Paarhuis ontving Anton een mooie bos bloemen.

Rest ons nog om Anton veel plezier en succes toe te wensen in het zaalvoetbal! Met zijn passie en inzet is Anton oprecht een rolmodel voor de volgende generatie!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Maurice Paarhuis, SNO

Gerelateerde berichten