Jurjan Mannes verlaat HHC Hardenberg

Na vijf jaar in het oranje-zwart scheiden na het huidige seizoen de wegen van Jurjan Mannes en HHC Hardenberg. De ervaren middenvelder verkaste medio 2018 van SC Cambuur naar de club in de Tweede Divisie.

De 31-jarige Jurjan Mannes verlaat na vijf jaar HHC Hardenberg en gaat nu op zoek naar een andere club. “Na vijf seizoenen komt mijn tijd bij HHC Hardenberg helaas tot een eind. Toch kijk ik met heel veel plezier terug op deze periode”, reageert Jurjan Mannes.

“HHC kenmerkt zich voor mij in de combinatie van prestatie en plezier, waarbij de spelers, staf en supporters de club maken tot wat die is. Ik heb genoten van veel momenten, zowel door de week als op zaterdag. Graag wil ik jullie hier allemaal voor bedanken en hoop ik dat jullie dit de aankomende jaren samen voortzetten.”

 

Bestuurslid Bert Nijboer, verantwoordelijk voor het eerste elftal: “Met het vertrek van Jurjan verdwijnt een van de gezichten van het HHC-middenveld van de laatste jaren. Jurjan staat bekend om de fluwelen balbehandeling, zijn spelinzicht en de mooie goals die hij heeft gemaakt voor HHC. We bedanken Jurjan voor zijn bijdrage aan hoe het team bekend staat in de competitie en wensen hem succes in het vervolg van zijn voetballoopbaan.”


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten