Champions League official Rogier Honig bij SNO

Op dinsdag 12 december mocht SNO als scheidsrechtersvereniging Nijverdal (en omstreken) internationaal assistent-scheidsrechter Rogier Honig uit Warnsveld verwelkomen tijdens de laatste reguliere clubavond van 2023! Prachtig om te zien dat de kantine goedgevuld was en dat de animo onder leden en de sponsoren groot bleek te zijn!

Het 12e nieuwe lid

Alvorens Rogier kon starten met zijn presentatie, werd Patrick Hijlkema uit Heino officieel gepresenteerd als nieuw lid! Patrick is reeds het twaalfde nieuwe lid, welke de vereniging in 2023 mag presenteren. In totaal heeft SNO dit jaar 13 nieuwe leden mogen welkomen en op de nieuwjaarsreceptie van 2 januari as. zullen opnieuw drie nieuwe leden worden gepresenteerd! Ondanks dat SNO zich in een ‘tanende sector’ begeeft, is zij nog steeds in staat om qua leden te blijven groeien!

Rogier Honig

Nadat Patrick in het zonnetje was gezet, heeft Rogier het publiek meegenomen in zijn verhaal. Rogier is 41 jaar en was recentelijk als assistent-scheidsrechter verantwoordelijk voor de kraker in de Champions League tussen Chelsea en Borussia Dortmund. Dit betrof de achtste finale van de Champions League, welke onder leiding stond van Danny Makkelie.

De laatste jaren is Rogier actief als (internationaal) assistent-scheidsrechter, maar hij heeft (in een eerder stadium) zelf ook 73 wedstrijden in het betaalde voetbal mogen fluiten.

Official op hoog niveau

In zijn presentatie heeft Rogier ons meegenomen in zijn carrière en heeft een nadere toelichting geven over hetgeen er allemaal bij komt kijken om als official op dit hoge niveau actief te kunnen zijn. Diverse VAR situaties werden besproken en er ontstonden leuke discussies. Hierdoor konden de aanwezigen zich een (nog) beter beeld vormen over hetgeen er allemaal bij komt kijken om als official op dit top niveau actief te kunnen zijn!

Kerstpakket

Aan het einde van de avond ontvingen alle ere- en commissieleden van SNO Nijverdal hun dik verdiende kerstpakket en werd Rogier Honig bedankt voor zijn inspirerende verhaal! Een ieder keerde met een goed gevoel huiswaarts!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: SNO

Gerelateerde berichten