Aanvoerder Glenn Kobussen verlaat HHC

Aanvoerder Glenn Kobussen verlaat na elf seizoenen HHC Hardenberg. Glenn was de onbetwiste aanvoerder, hij verlaat HHC aan het einde van dit seizoen. De 33-jarige middenvelder maakte in 2012 de overstap van Go Ahead Eagles naar de Hardenbergers.

“Ik wist dat het eraan zat te komen. Dat hebben we altijd open naar elkaar uitgesproken. De leeftijd komt er een keer aan dat er een punt kan komen, dat het voor beide partijen ophoudt. En dat punt is nu gekomen”, reageert Glenn Kobussen. Hij was al die seizoenen niet weg te denken uit het elftal van HHC Hardenberg. “Ik heb echt fantastische jaren gehad bij de club. Ik denk dat iedereen die bekend is met HHC beaamt dat dit een hele mooie, warme club is. En het was een hele mooie groep met spelers al die jaren.”

 

Bestuurslid Bert Nijboer, verantwoordelijk voor het eerste elftal: “Door het vertrek van Glenn zal het gezicht van HHC in het laatste decennium verdwijnen. Hij geeft het elftal zowel binnen als buiten de lijnen de juiste richting. Een echte regisseur die in staat is het tempo van een wedstrijd te bepalen. Landelijk bekend in de top van het amateurvoetbal om zijn spelinzicht en balvastheid. Het wordt even wennen zonder hem binnen HHC Hardenberg en we bedanken Glenn voor de wijze waarop hij, als aanvoerder, de club in al die jaren binnen en buiten het veld heeft vertegenwoordigd. We wensen Glenn dan ook veel succes bij zijn volgende vereniging.”


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten