Rukfest trekt veel bezoekers

Op basis van de naam wordt de indruk gewekt dat ‘het helemaal niets is’, maar het tegenovergestelde is waar. Het Rukfest in Holtheme is voor muziekliefhebbers uit de wijde regio. Het festival trok afgelopen weekend veel bezoekers.


Het Rukfest is een muziekfestival, dat dit jaar voor het eerst verspreid is over drie dagen. Het is al de vierde editie van het festival. Rukfest 2022, is op vrijdag- en zaterdagavond alleen voor bezoekers van 16 jaar en ouder toegankelijk. Op zondag was iedereen van alle leeftijden welkom, tussen 14.30 en 22.00 uur. Op de zondag wordt er met name ook speciaal voor de kleintjes een springkussen op het feestterrein geplaatst.

Op 23, 24 en 25 september konden muziekliefhebbers hun hart ophalen tijdens dit festival met optredens van onder meer Jetset Live en de rockband 5th Wheel op vrijdagavond en de populaire band Beethoven op zaterdagavond. Het festival was op vrijdag en zondag gratis toegankelijk. Voor het optreden van Beethoven op zaterdagavond werd een kleine entree gevraagd. Dat mocht de pret niet drukken, want de zaterdagavond stond de feesttent vol met zo’n 1750 bezoekers.

Wil je hier ook naar toe? Houd dan voor de vijfde editie van het Rukfest in Holtheme, hun Facebookpagina in de gaten.

 
Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s en bron: Jeroen Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten